Berichtgeving rondom coronavirus

Leer ons kennen

Zie wat we doen en ga op reis door Kiremko. In onze bedrijfsfilm krijg je een goed beeld van aardappelverwerking en hoe wij hieraan werken.

Neem de virtuele tour door ons pand als je al vast een kijkje wilt nemen op je mogelijk nieuwe werkplek en een indruk wilt krijgen van de werkzaamheden. Aan de hand van korte filmpjes, foto's en andere informatie kan je je zo een goed beeld van Kiremko vormen.

Bedrijfsfilm

Hoe we werken

We werken nauw samen binnen Kiremko en meestal in teams. Of je nu lasser bent, technisch inkoper, tekenaar of receptioniste: samen maken we Kiremko tot een succesvolle onderneming. We streven voortdurend naar een werkomgeving waarin medewerkers zich prettig voelen en het beste uit zichzelf halen.

Als je al vast een kijkje wilt nemen op je mogelijk nieuwe werkplek en een indruk wilt krijgen van de werkzaamheden, neem dan de virtuele tour door ons pand. Aan de hand van korte filmpjes, foto's en andere informatie kan je je zo een goed beeld van Kiremko vormen.

Bekijk ons pand in 360 graden

Fair Future

Binnen Kiremko zijn we actief bezig met het onderwerp duurzaam investeren in de toekomst. Onze Manager Sustainability & Communicatie is op alle fronten betrokken bij het opzetten en uitvoeren van projecten om onze "voetafdruk" zo klein mogelijk te laten zijn. Niet alleen intern besteden wij hier veel aandacht aan, maar zeker ook in de ontwikkeling van onze machines. Onze klanten en de markt zijn op dit vlak ook continu in beweging.

Een toekomstbestendig Kiremko is afhankelijk van gemotiveerde collega's. Denk dan bijvoorbeeld aan de aandacht die we hebben voor de vitaliteit van onze collega's, opleidingsmogelijkheden en hoe kennis wordt overgedragen door collega's die barsten van de ervaring.

Wil je meer lezen over ons Fair Future beleid, kijk dan hier.

Fair Future