Berichtgeving rondom coronavirus

Bedrijfsbureau

Over ons > Bedrijfsbureau

Over de afdeling

Zijn alle tekeningen gereed en is de klant akkoord? Dan moet een machine of productielijn geproduceerd gaan worden. Dat vergt een goede werkvoorbereiding. Dit is de verantwoordelijkheid van de collega’s van het bedrijfsbureau. Zij zorgen ervoor dat alle materialen voorhanden zijn en de tekeningen vrijgegeven zijn, zodat de productie opgestart kan worden. Tijdens de productie is deze afdeling ook verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

Deze afdeling werkt nauw samen met Inkoop en op korte termijn zullen deze teams dan ook fysiek samengevoegd worden.

Openstaande vacatures

Manager Operations

Als Manager Operations ben je lid van het MT en word je rechtstreeks aangestuurd door de directie. Je geeft direct leiding aan het afdelingshoofd Productie, afdelingshoofd Project Engineering, de Teamleider Magazijn en Expeditie en de medewerkers van de afdelingen Inkoop en Werkvoorbereiding. In totaal ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van ca. 90 medewerkers.

LET OP: de werving voor deze vacature is exclusief in opdracht gegeven aan PPM Select. Het is daarom helaas niet mogelijk om via de button 'direct solliciteren' te reageren. Voor meer informatie over deze functie kan je rechtstreeks contact opnemen met Leo Heuvelman van PPM Select via 0180-890500 of 06-46313113.

Leider   Verbinder   Daadkrachtig
Bekijk vacature