Nieuws

Kiremko investeert in een prettig werkklimaat en daarom worden - ook buiten de dagelijkse werkzaamheden - regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel op initiatief van collega's zelf als vanuit het Evenemententeam of onze afdeling Marketing en de directie. Daarbij is onze maatschappelijke betrokkenheid groot en sponsoren we tal van evenementen.

Kiremko Nacht van Woerden

15-10-2019

De Kiremko Nacht van Woerden is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij een internationale veldrit dwars door het centrum van Woerden plaatsvindt. De rit wordt ’s avonds door zowel heren als dames gereden. Ook dit jaar is Kiremko hoofdsponsor van het evenement, voor Kiremko is dit een goede gelegenheid om samen met relaties te kunnen genieten van topsport. Dat het gaat om een internationale veldrit blijkt wel uit het feit dat Mathieu van der Poel zich in het deelnemersveld voegt. De Kiremko Nacht van Woerden vindt dit jaar plaats op 22 oktober 2019. Voor meer informatie: www.nachtvanwoerden.nl

Netwerkcafe Montfoort 3 oktober 2019

25-09-2019

Op donderdag 3 oktober a.s. vindt het allereerste Netwerkcafe voor werkzoekenden en werkgevers in Montfoort plaats. Uiteraard zijn wij ook aanwezig! Kom gerust langs bij de Commanderije van St. Jan, Hofstraat 3-5 in Montfoort. Je bent welkom tussen 15 en 17 uur, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Nieuwe collega's

04-09-2019

Ook deze maand verwelkomen we weer enkele nieuwe collega's! 

Socialrun op 22 september 2019

03-09-2019

Van 20 tot 22 september vindt de Socialrun 2019 plaats. Dit is een estafetteloop voor teams die bestaan uit zowel mensen met als zonder psychische kwetsbaarheid, die in gelijkwaardigheid deelnemen aan zowel de run als de organisatie eromheen. Zo'n 40 teams plus hun begeleiders lopen, rennen en fietsen 555 km rondom het IJsselmeer en een deel van de route leidt hen op zondag 22 september tussen 7.00 en 14.00 uur zelfs dwars door onze productiehal! Team Abrona wordt door Kiremko gesponsord en we nodigen iedereen uit om de deelnemers te komen aanmoedigen. Slagkracht verzorgt de muziekale omlijsting en uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. 

 

 

 

Kiremko op televisie!

29-08-2019

Onlangs zijn er opnames gemaakt voor het nieuwe televisieprogramma "Nederland Maakt Het". Samen met Van den Pol Electrotechniek laten wij daarin zien wat voor doorslaggevende rol technologie heeft binnen de aardappelverwerkende industrie en hoe onze samenwerking bijdraagt aan innovatieve ontwikkelingen binnen onze sector. Ook nemen we een kijkje in een moderne fritesfabriek die is uitgerust met de laatste, door ons ontwikkelde, technieken. We hopen op deze manier de kijkers te enthousiasmeren voor de techniek! Het programma wordt bij RTL Z uitgezonden op zondag 1 september (rond 16.00 uur) en de herhaling is op dinsdag 3 september (rond 10.30 uur) en op vrijdag 6 september (rond 15.30 uur).

Woerdense Vakantieweek

27-08-2019

De Woerdense Vakantieweek is weer begonnen! Deze jaarlijks terugkerende feestweek in Woerden is voor jongeren een ideale gelegenheid om de vakantie goed af te sluiten. De Woerdense Vakantieweek bestaat uit een divers programma voor jong & oud. Tijdens deze week worden door middel van vrijwilligers en sponsoren, waaronder Kiremko, verschillende activiteiten en optredens georganiseerd. Kortom, 'de Leukste Week van het Jaar'

24 Uur van Montfoort

24-08-2019

Gisteren is De 24 uur van Montfoort afgetrapt met het Kiremko’s friet- en frikandellenfeest! Vanaf 18 uur waren alle kinderen tot en met groep 8 van de Montfoortse basisscholen welkom om te genieten van de heerlijke frietjes en frikandellen, en een ijsje toe! Samen met de aansluitende kinderdisco was het een groot succes!

IJs!

24-07-2019

Buiten worden warmterecords verbroken, hier binnen is het dankzij de klimaatsystemen (onder andere gekoelde vloeren in de Productie) gelukkig goed uit te houden. Maar het kan natuurlijk nóg beter: alle collega's worden getrakteerd op een verfrissend ijsje. Dat gaat er wel in!

Kiremko BBQ 2019

08-07-2019

De jaarlijkse Kiremko BBQ stond dit jaar in het teken van 1001 nachten. Een heerlijk thema voor zowel de smaakpapillen als voor de aankleding in en rond het pand. Daarnaast werden de half jaar cijfers gepresenteerd. Erg gezellig! Op naar volgend jaar.

Techniek in de Tent

06-07-2019

Op vrijdag 5 juli heeft Kiremko deelgenomen aan de eerste editie van Techniek in de Tent, georganiseerd door de Stichting Woerdense Techniek Talent (WTT). Door middel van dit evenement kunnen Montfoortse kinderen uit groep 7 en 8 ervaren hoe het is om in de techniek te werken. Kiremko was aanwezig met de fameuze olifantjes die door de leerlingen zelf gevouwen konden worden! 

Fietsgroep Kiremko

08-05-2019

Binnen Kiremko is een fietsgroep opgestart. Een groepje sportieve collega's maakt wekelijks samen een mooi tochtje door de omgeving!

Roefeldag 2019

10-04-2019

Op 10 april 2019 vond in onze regio de Roefeldag plaats, waarbij kinderen de gelegenheid kregen om eens bij bedrijven binnen te kijken. Wij ontvingen een leuk groepje leerlingen van groep 7 en 8 van een school uit Oudewater voor een rondleiding door ons kantoor en de Productie. Techniek is doen, dus hebben zij ook zelf een pennenhouder - met hun eigen naam erop - mogen zetten op de kantbank.

Op deze manier hopen we hen enthousiast te maken voor de techniek en wellicht zit er een toekomstige collega tussen!

Vakkanjers Kalsbeek College

12-03-2019

In maart 2019 hebben deze kanjers de regiofinale gewonnen, hierdoor zijn zij door naar de landelijke finale! Het werkstuk dat gemaakt is, is in de Kiremko productie gemaakt!