Nieuws

Kiremko investeert in een prettig werkklimaat en daarom worden - ook buiten de dagelijkse werkzaamheden - regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel op initiatief van collega's zelf als vanuit het Evenemententeam of onze afdeling Marketing en de directie. Daarbij is onze maatschappelijke betrokkenheid groot en sponsoren we tal van evenementen.

24 uur van Montfoort

07-08-2019

Op vrijdag 23 augustus trapt De 24  uur van Montfoort het programma af met Kiremko’s friet- en frikandellenfeest! Vanaf 18 uur zijn alle kinderen tot en met groep 8 van de Montfoortse basisscholen welkom om te genieten van de heerlijke frietjes en frikandellen, en een ijsje toe!

IJs!

24-07-2019

Buiten worden warmterecords verbroken, hier binnen is het dankzij de klimaatsystemen (onder andere gekoelde vloeren in de Productie) gelukkig goed uit te houden. Maar het kan natuurlijk nóg beter: alle collega's worden getrakteerd op een verfrissend ijsje. Dat gaat er wel in!

Kiremko BBQ 2019

08-07-2019

De jaarlijkse Kiremko BBQ stond dit jaar in het teken van 1001 nachten. Een heerlijk thema voor zowel de smaakpapillen als voor de aankleding in en rond het pand. Daarnaast werden de half jaar cijfers gepresenteerd. Erg gezellig! Op naar volgend jaar.

Techniek in de Tent

06-07-2019

Op vrijdag 5 juli heeft Kiremko deelgenomen aan de eerste editie van Techniek in de Tent, georganiseerd door de Stichting Woerdense Techniek Talent (WTT). Door middel van dit evenement kunnen Montfoortse kinderen uit groep 7 en 8 ervaren hoe het is om in de techniek te werken. Kiremko was aanwezig met de fameuze olifantjes die door de leerlingen zelf gevouwen konden worden! 

Fietsgroep Kiremko

08-05-2019

Binnen Kiremko is een fietsgroep opgestart. Een groepje sportieve collega's maakt wekelijks samen een mooi tochtje door de omgeving!

Roefeldag 2019

10-04-2019

Op 10 april 2019 vond in onze regio de Roefeldag plaats, waarbij kinderen de gelegenheid kregen om eens bij bedrijven binnen te kijken. Wij ontvingen een leuk groepje leerlingen van groep 7 en 8 van een school uit Oudewater voor een rondleiding door ons kantoor en de Productie. Techniek is doen, dus hebben zij ook zelf een pennenhouder - met hun eigen naam erop - mogen zetten op de kantbank.

Op deze manier hopen we hen enthousiast te maken voor de techniek en wellicht zit er een toekomstige collega tussen!

Vakkanjers Kalsbeek College

12-03-2019

In maart 2019 hebben deze kanjers de regiofinale gewonnen, hierdoor zijn zij door naar de landelijke finale! Het werkstuk dat gemaakt is, is in de Kiremko productie gemaakt!