Berichtgeving rondom coronavirus

Nieuws

Kiremko investeert in een prettig werkklimaat en daarom worden - ook buiten de dagelijkse werkzaamheden - regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel op initiatief van collega's zelf als vanuit het Evenemententeam of onze afdeling Marketing en de directie. Daarbij is onze maatschappelijke betrokkenheid groot en sponsoren we tal van evenementen.

Open Bedrijvendag - Montfoort | Zaterdag 5 november 2022

24-10-2022

Heb jij altijd al willen weten wat er in het grote Kiremko gebouw gemaakt wordt?

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je sfeer proeven bij een bedrijf? Ga je verder leren en wil je je oriënteren voordat je een keuze maakt? Of ben je gewoon nieuwsgierig aangelegd? Dit is je kans om eens een kijkje te nemen bij Kiremko of een van de meer dan 25 bedrijven uit Montfoort en Linschoten. Zaterdag 5 november openen wij onze deuren. Stel al je vragen, leer nieuwe technieken kennen, ontmoet interessante mensen en laat je inspireren.

Kom vrijblijvend langs. We zijn van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend en vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Hulp met de studiekeuze

11-03-2022

Hulp met de studiekeuze

Afgelopen maand hadden we leerlingen van het Minkema College uit Woerden op bezoek. Onze directeur -Paul Oosterlaken- vertelde over het aardappelverwerkingsproces, machinebouw en zijn eigen loopbaan.

We wensen de jongens en meisjes veel succes met hun studiekeuzes en hopen ze over een paar jaar welkom te heten als volgende generatie collega's.

 

 

 

 

 

Kubb

16-07-2021

Alle collega's hebben een leuk zomerpakket ontvangen met o.a. een Kiremko Kubb-spel erin, leuk voor in de vakantie. En ook het MT speelt het fanatiek tijdens hun "hei-sessie" :-)

Kiremko Tasty Route

05-07-2021

In plaats van de traditionele bbq hebben we afgelopen vrijdag met z'n allen de zomer ingeluid met een sportieve en smakelijke Kiremko Tasty Route.

We wensen iedereen een mooie zomer en ontspannen vakantie!

Opname podcast

16-06-2021

Vandaag hebben Ton Hendricks (General Sales Manager) en Paula Polman (HR Adviseur) een heuse podcast opgenomen voor MontfoortWerkt. We spraken over de huidige arbeidsmarkt en hoe Kiremko met werving omgaat. Benieuwd naar het resultaat? Zodra de podcast live gaat, kan je hem uiteraard ook via deze wervingswebsite beluisteren. We houden je op de hoogte!