Berichtgeving rondom coronavirus

Nieuws

Kiremko investeert in een prettig werkklimaat en daarom worden - ook buiten de dagelijkse werkzaamheden - regelmatig activiteiten georganiseerd, zowel op initiatief van collega's zelf als vanuit het Evenemententeam of onze afdeling Marketing en de directie. Daarbij is onze maatschappelijke betrokkenheid groot en sponsoren we tal van evenementen.

Kiremko aanwezig op geslaagde Engineering netwerdag Hogeschool Utrecht.

30-11-2023

Afgelopen week waren collega's Olivier Struik - Mechanical engineer en Nick Vreeman - Coôrdinator Learning & Development aanwezig op de Engineering netwerkdag van de Hogeschool Utrecht. Op deze dag kunnen studenten en bedrijven met elkaar in contact komen. Bedrijven kunnen aan studenten laat zien wat zij doen en in gesprek gaan over wat zij eventueel voor elkaar kunnen betekenen in de vorm van een (eind)stage.

Nick Vreeman kijkt terug op een geslaagde dag: "Superleuk om studenten te spreken over de opleiding die zij volgen en de interesse die zij hebben in werktuigbouwkunde. Het was een diverse groep van jaar1 studenten t/m studenten die een afstudeerstage zoeken. Wat helemaal goed om te horen was, is dat veel studenten aangaven al eerder van ons gehoord te hebben of zelfs een dag bij Kiremko gehad hebben in de vorm van bijvoorbeeld een Doedag."

Open Bedrijvendag - Montfoort | Zaterdag 5 november 2022

24-10-2022

Heb jij altijd al willen weten wat er in het grote Kiremko gebouw gemaakt wordt?

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je sfeer proeven bij een bedrijf? Ga je verder leren en wil je je oriënteren voordat je een keuze maakt? Of ben je gewoon nieuwsgierig aangelegd? Dit is je kans om eens een kijkje te nemen bij Kiremko of een van de meer dan 25 bedrijven uit Montfoort en Linschoten. Zaterdag 5 november openen wij onze deuren. Stel al je vragen, leer nieuwe technieken kennen, ontmoet interessante mensen en laat je inspireren.

Kom vrijblijvend langs. We zijn van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend en vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Hulp met de studiekeuze

11-03-2022

Hulp met de studiekeuze

Afgelopen maand hadden we leerlingen van het Minkema College uit Woerden op bezoek. Onze directeur -Paul Oosterlaken- vertelde over het aardappelverwerkingsproces, machinebouw en zijn eigen loopbaan.

We wensen de jongens en meisjes veel succes met hun studiekeuzes en hopen ze over een paar jaar welkom te heten als volgende generatie collega's.