Projectmanagement

Over ons > Projectmanagement

Over de afdeling

Heeft een klant eenmaal een order bij ons geplaatst, dan wordt één van onze  projectmanagers het aanspreekpunt. Een projectmanager begeleidt alle projecten van het moment van verkoop totdat het volledig is afgerond.  

Of het nu gaat om een standaard machine, een volledige productielijn of een complete fabrieksinrichting, een projectmanager begint iedere nieuwe opdracht intern met een kick-off meeting. Daar worden alle zaken doorgesproken met de betrokken afdelingen.

Van daaruit maakt de projectmanager een planning voor de oplevering en communiceert hierover zowel intern als extern. 

Openstaande vacatures

Internationaal Transport Coordinator

Als Internationaal Transport Coördinator bereid jij het transport van onze machines voor, zorg jij voor zorgvuldig vervoer ervan en zie jij erop toe dat alles tijdig bij onze klant wordt afgeleverd. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld dus we zoeken iemand die in staat is om transporten naar zowel China als Amerika en alles daar tussenin in goede banen te leiden, waarbij grootte en complexiteit telkens een nieuwe uitdaging vormen. Ook het verhogen van de voorspelbaarheid van alle projecttransporten en het adviseren van de betrokken partijen hierover behoort tot jouw takenpakket.

HBO opleiding en enkele jaren relevante wervaring   Communicatief sterk   Talenkennis
Bekijk vacature

Business Analist

In deze uitdagende rol van Business Analist / Strategisch Planner zorg jij voor continuïteit in onze organisatie, namelijk door een realistische capaciteitsplanning op te stellen, met een planningsbereik van 3 tot 12 maanden vooruit. Je houdt hierbij rekening met de beschikbare capaciteit, forecast, geboekte uren en mogelijk andere factoren die hierop van invloed zijn en bent voortdurend alert op het verbeteren van projectresultaten en risico-analyses.

HBO-diploma   Analytisch vermogen   Communicatief sterk
Bekijk vacature

Projectmanager

Zodra de order binnen is, zorg jij voor het welslagen van onze projecten door gemaakte afspraken te realiseren en te zorgen voor efficiënte oplevering ervan. Je hebt al enkele jaren werkervaring en zult in deze groeifunctie binnen onze organisatie verder worden begeleid en opgeleid tot een volwaardig Projectmanager.

HBO werktuigbouwkunde   Ervaring   Reisbereidheid en goede talenkennis
Bekijk vacature