Berichtgeving rondom coronavirus

Projectmanagement

Over ons > Projectmanagement

Over de afdeling

Heeft een klant eenmaal een order bij ons geplaatst, dan wordt één van onze  projectmanagers het aanspreekpunt. Een projectmanager begeleidt alle projecten van het moment van verkoop totdat het volledig is afgerond.  

Of het nu gaat om een standaard machine, een volledige productielijn of een complete fabrieksinrichting, een projectmanager begint iedere nieuwe opdracht intern met een kick-off meeting. Daar worden alle zaken doorgesproken met de betrokken afdelingen.

Van daaruit maakt de projectmanager een planning voor de oplevering en communiceert hierover zowel intern als extern. 

Openstaande vacatures

Internationaal Transport Coördinator

Als Internationaal Transport Coördinator bereid jij het transport van onze machines voor, zorg jij voor zorgvuldig vervoer ervan en zie jij erop toe dat alles tijdig bij onze klant wordt afgeleverd. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld dus we zoeken iemand die in staat is om transporten naar zowel China als Amerika en alles daar tussenin in goede banen te leiden, waarbij grootte en complexiteit telkens een nieuwe uitdaging vormen. Ook het verhogen van de voorspelbaarheid van alle projecttransporten en het adviseren van de betrokken partijen hierover behoort tot jouw takenpakket.

HBO werk- en denkniveau   Communicatief sterk   Talenkennis
Bekijk vacature

Projectmanager

Jij zorgt voor het welslagen van onze projecten door gemaakte afspraken te realiseren en te zorgen voor efficiënte oplevering ervan. Je hebt enkele jaren werkervaring en zult in deze groeifunctie binnen onze organisatie verder worden begeleid en opgeleid tot een volwaardig Projectmanager. Of je bent al een volwaardige Projectmanager en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie.

HBO   Ervaring   Reisbereidheid en goede talenkennis
Bekijk vacature