Berichtgeving rondom coronavirus

Project engineering

Over ons > Project engineering

Over de afdeling

De Afdeling Project Engineering bestaat uit Tekenaar/constructeurs en Project Engineers. Zij werken aan al het "niet standaard' en gebruiken de bouwstenen die Productontwikkeling ontwikkelt (kijk ook even op die afdeling). Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de uitwerking van de afwijkingen en specials. De Project Engineers werken nauw samen met Projectmanager om het verkochte project technisch tot een succes te maken.

Openstaande vacatures

Layout tekenaar Projecten (STATUS: ON HOLD)

Als Layout tekenaar Projecten verzorg je gedetailleerde 2D en 3D layout tekeningen van de plaatsing van de verschillende machines in onze proceslijnen, inclusief PFD's en/of P&ID's. Het werk doe je voornamelijk op kantoor in Montfoort, maar het kan ook voorkomen dat je op locatie bij de klant bijvoorbeeld metingen moet verrichten (met behulp van een 3D scanner).

HBO opleiding   Kennis van Autodesk software   Nauwkeurigheid
Bekijk vacature

Ervaringen van collega's

Chaib

Op 1 augustus 2000, inmiddels 18 jaar geleden ben ik bij Kiremko gestart als Tekenaar/constructeur en dat ben ik nog steeds. Dat lijkt misschien saai, maar dat is het beslist niet! Door de jaren heen heb ik veel ervaring en kennis opgedaan van onze machines en systemen en zo ben ik op de tekenkamer doorgegroeid naar de rol van product engineer 2. Dat betekent dat ik een reeks machines onder mijn beheer heb. Ik vind het leuk om als vraagbaak te fungeren voor die bepaalde machines

Elke dag zijn er uitdagingen waarvoor een oplossing bedacht moet worden .

Ik heb het erg naar mijn zin en ben er trots op dat ook ik in de afgelopen jaren een bijdrage heb kunnen leveren aan de groei van Kiremko. Het is prettig om bij een gezond bedrijf te werken en vooral de enorme diversiteit is leuk: van compacte machines tot complexe productielijnen, van korte tot langlopende opdrachten en elk project is weer anders.

Er zijn nog dagelijks nieuwe uitdagingen, zelfs na 18 jaar. Wat mij betreft ga ik hier nog jaren mee door!

Functie: Tekenaar/constructeur
Afdeling: Project engineering