Berichtgeving rondom coronavirus

Project engineering

Over ons > Project engineering

Over de afdeling

De Afdeling Project Engineering bestaat uit Tekenaar/constructeurs en Project Engineers. Zij werken aan al het "niet standaard' en gebruiken de bouwstenen die Productontwikkeling ontwikkelt (kijk ook even op die afdeling). Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de uitwerking van de afwijkingen en specials. De Project Engineers werken nauw samen met Projectmanager om het verkochte project technisch tot een succes te maken.

Openstaande vacatures

Administratief Medewerker Project Engineering

Wij willen onze afdeling Project Engineering graag uitbreiden met een administratief medewerker. Deze collega zal specifieke taken over gaan nemen van de collega's, denk daarbij aan het invoeren van technische informatie in SAP. Laat je niet afschrikken door het woord engineering: je hoeft geen technische kennis te hebben, interesse hierin is voldoende, want wij hebben een heleboel techneuten die jou gaan helpen, met alle begrip voor de technische uitdagingen. Als je nauwkeurig werkt en parttime beschikbaar bent, dan zou je een perfecte aanvulling op het team zijn!

MBO werk- en denkniveau   Nauwkeurig   Initiatiefrijk
Bekijk vacature

Tekenaar/constructeur

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor doordachte ontwerpen van onze machines en onderdelen ervan. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet.

Werktuigbouwkunde   Kennis van Inventor   Ambitieus
Bekijk vacature