Berichtgeving rondom coronavirus

Project engineering

Over ons > Project engineering

Over de afdeling

De Afdeling Project Engineering bestaat uit Tekenaar/constructeurs en Project Engineers. Zij werken aan al het "niet standaard' en gebruiken de bouwstenen die Productontwikkeling ontwikkelt (kijk ook even op die afdeling). Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de uitwerking van de afwijkingen en specials. De Project Engineers werken nauw samen met Projectmanager om het verkochte project technisch tot een succes te maken.

Openstaande vacatures

Mechanical Engineer PE

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor de doordachte uitwerking van onze machines en -onderdelen. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet. Jij beheert een aantal machines en houdt hiervan de standaard bij. Daarnaast ben je bezig met het tekenen en construeren van op te leveren Kiremko machines. Wij willen graag rechtstreeks met jou in contact komen (bureaus hoeven niet te reageren!).

Techniek   Machinebouw   Inventor/AutoCad
Bekijk vacature

Tekenaar/constructeur

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor doordachte ontwerpen van onze machines en onderdelen ervan. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet. Het werk varieert van het construeren van 3-D modellen van enkele onderdelen tot een complete Kiremko machine. Vanuit deze functie zijn er volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar Mechanical Engineer of Product Specialist. Wij willen graag rechtstreeks met jou in contact komen (bureaus hoeven niet te reageren!).

Werktuigbouwkunde   Kennis van Inventor   Ambitieus
Bekijk vacature