Berichtgeving rondom coronavirus

Productie

Over ons > Productie

Over de afdeling

Het zal je niet verbazen dat een grote groep van onze collega’s in de productie werkzaam is. Onze productieafdeling bestaat eigenlijk uit drie afdelingen, namelijk voorbewerking, constructie en assemblage.
De collega’s van de afdeling voorbewerking zijn verantwoordelijk voor het laser- en watersnijden van metalen platen, buizen en staven en het kanten en zetten van gesneden platen. Zij zorgen er voor dat alle metalen onderdelen de juiste vorm hebben om verder verwerkt te worden bij de afdeling constructie.
De afdeling constructie gaat in twee teams met het materiaal van de voorbewerking en de toegeleverde componenten vanuit het magazijn aan de slag. Zij stellen de Kiremko-machines, hoofdzakelijk door middel van lassen, samen.
Als dit werk klaar is zijn de collega’s van afdeling assemblage aan de beurt. Zij monteren alle overige componenten (zoals motoren, kleppen, sensoren, etc.) op de samengestelde machine. Als zij klaar zijn is de machine af, maar nog niet klaar voor vertrek. Want voordat de machine onderweg gaat naar onze klanten controleren en testen zij de machine en maken het klaar voor transport naar de klant.

Openstaande vacatures

Teamleider Voorbewerking

Je werkt met een groep vakkundige collega’s op de afdeling Voorbewerking en houdt daarbij het overzicht bij de uit te voeren werkzaamheden. Waar nodig stuur jij het team bij en los je problemen op. Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

Technisch geschoold   Leidinggevende ervaring   Communicatief sterk
Bekijk vacature

Constructiebankwerker / Lasser

Samen met zo'n veertig collega’s maak jij machines die de hele wereld over gaan. Denk je eens in. De mensen in China eten straks frites die in een door jou geproduceerde machine gemaakt zijn. Je maakt bepaalde onderdelen, maar je werk is absoluut niet saai. Natuurlijk zijn er vaste lijnen en machines die steeds terugkomen, maar er zijn ook vernieuwingen die je moet doorvoeren. Het is je tweede natuur om je werk met precisie uit te voeren. Met de roestvast stalen machines die jij in elkaar zet, wordt straks immers wel voedsel geproduceerd en dat moet veilig zijn.Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

TIG en puls-MIG/MAG   Zelfstandig   Accuraat
Bekijk vacature