Berichtgeving rondom coronavirus

Productie

Over ons > Productie

Over de afdeling

Het zal je niet verbazen dat een grote groep van onze collega’s in de productie werkzaam is. Onze productieafdeling bestaat eigenlijk uit drie afdelingen, namelijk voorbewerking, constructie en assemblage.
De collega’s van de afdeling voorbewerking zijn verantwoordelijk voor het laser- en watersnijden van metalen platen, buizen en staven en het kanten en zetten van gesneden platen. Zij zorgen er voor dat alle metalen onderdelen de juiste vorm hebben om verder verwerkt te worden bij de afdeling constructie.
De afdeling constructie gaat in twee teams met het materiaal van de voorbewerking en de toegeleverde componenten vanuit het magazijn aan de slag. Zij stellen de Kiremko-machines, hoofdzakelijk door middel van lassen, samen.
Als dit werk klaar is zijn de collega’s van afdeling assemblage aan de beurt. Zij monteren alle overige componenten (zoals motoren, kleppen, sensoren, etc.) op de samengestelde machine. Als zij klaar zijn is de machine af, maar nog niet klaar voor vertrek. Want voordat de machine onderweg gaat naar onze klanten controleren en testen zij de machine en maken het klaar voor transport naar de klant.

Openstaande vacatures

Manager Operations

Als Manager Operations ben je lid van het MT en word je rechtstreeks aangestuurd door de directie. Je geeft direct leiding aan het afdelingshoofd Productie, afdelingshoofd Project Engineering, de Teamleider Magazijn en Expeditie en de medewerkers van de afdelingen Inkoop en Werkvoorbereiding. In totaal ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van ca. 90 medewerkers.

LET OP: de werving voor deze vacature is exclusief in opdracht gegeven aan PPM Select. Het is daarom helaas niet mogelijk om via de button 'direct solliciteren' te reageren. Voor meer informatie over deze functie kan je rechtstreeks contact opnemen met Leo Heuvelman van PPM Select via 0180-890500 of 06-46313113.

Leider   Verbinder   Daadkrachtig
Bekijk vacature

Laseroperator

Om onze eigen mooie machines te kunnen maken, beschikken we over o.a. een zeer geavanceerde lasersnijbank en een moderne watersnijbank. Als laseroperator zorg jij dat deze machines correct geprogrammeerd worden aan de hand van de aangeleverde snijfiles en draag je zorg voor perfect gesneden plaatmateriaal. Je maakt onderdeel uit van een klein team binnen de Voorbewerking dat met elkaar de schouders eronder zet om een perfecte basis voor onze machines af te leveren.

Vakgericht MBO-diploma   Je werkt graag in een team   Nauwkeurig
Bekijk vacature