Productontwikkeling

Over ons > Productontwikkeling

Over de afdeling

De afdelingen Productontwikkeling en Innovatie werken nauw samen en delen dan ook fysiek één ruimte. Aangezien het werk hier zeer divers is, bestaat hij uit procestechnologen, productleiders WTB, procesautomatiseerders en Technisch Documentalisten. Deze disciplines zijn samen verantwoordelijk voor het onderzoeken en bedenken van technische oplossingen (bouwstenen). Daarnaast wordt gewerkt aan ontwikkelingen, standaardisaties, conceptontwerpen en manuals op het gebied van mechanica, automatisering en procestechnologie. Deze collega's beheersen en bepalen het ontwerp van lijnen en machines en zijn verantwoordelijk voor het versiebeheer van het tekeningenpakket en zij assisteren en adviseren o.a. Project Engineering en Projectmanagement.

Openstaande vacatures

Technisch documentalist

Je hebt een behoorlijk zelfstandige functie binnen een klein team en stelt aan de hand van verkooporders de handboeken samen bij onze machines conform de voorgeschreven indeling. Hiervoor verzamel je alle benodigde technische documentatie, zowel intern als extern.

Technische achtergrond   Kennis van normeringen   Nauwkeurig
Bekijk vacature

Manager Engineering

Als Manager Productontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelproces van bestaande en nieuwe proceslijnen en machines van Kiremko. Deze ontwikkeling vindt zowel plaats op mechanisch, automatisering als procestechnologisch (levensmiddeltechnologie) vlak. Je geeft leiding aan de teams Product Engineering (incl. Tekenaar/constructeurs), Procestechnologie, Proces Automatisering alsmede de Teamleider Proces Automatisering, de Teamleider Product Engineering en de Technisch Schrijvers.

Coachende leidinggevende ervaring   Ervaring in productontwikkeling   Ervaring met projectmanagement
Bekijk vacature