Berichtgeving rondom coronavirus

Sales

Over ons > Sales

Over de afdeling

Onze area salesmanagers zijn veel onderweg om klanten en locaties te bezoeken in alle uithoeken van de wereld. Door nauw samen te werken met strategische partners, agenten en de klant zijn zij in staat om turn key oplossingen aan te bieden. De area salesmanagers worden vanuit Montfoort ondersteund door de verkoop binnendienst. Zij bereiden verkoopoffertes voor. Samen met de tekenkamer werkt verkoop binnendienst de lay-out van proceslijnen uit. Daarnaast maken ze voorcalculaties, werken budgetvoorstellen uit  en maken uiteindelijk orderbevestigingen.

Openstaande vacatures

Area Sales Manager

Als Area Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze machines in de regio India. Hiervoor onderzoek je de markt, onderhoud je contacten met bestaande klanten en bouw je een doelmatige relatie met prospects op. Dit gebeurt vanuit Montfoort, maar je zult ook veel in de regio zijn. Zeker omdat het ook tot jouw takenpakket behoort om de sales-ondersteunende activiteiten van onze vestiging in India verder vorm te geven.

HBO Werktuigbouwkunde   Verkoopvaardigheden   Reisbereidheid
Bekijk vacature

Sales Engineer

Je bent de spin in het web op de afdeling Sales en beheert het klantinformatiesysteem en ondersteunt onze Area Sales Managers. Door jouw goede voorbereiding van offertes en budgetvoorstellen verloopt de verkoop van onze specifieke oplossingen over de hele wereld soepel.

Aantoonbare werkervaring   Talenkennis   Proactief
Bekijk vacature