Berichtgeving rondom coronavirus

Sales

Over ons > Sales

Over de afdeling

Onze area salesmanagers zijn veel onderweg om klanten en locaties te bezoeken in alle uithoeken van de wereld. Door nauw samen te werken met strategische partners, agenten en de klant zijn zij in staat om turn key oplossingen aan te bieden. De area salesmanagers worden vanuit Montfoort ondersteund door de verkoop binnendienst. Zij bereiden verkoopoffertes voor. Samen met de tekenkamer werkt verkoop binnendienst de lay-out van proceslijnen uit. Daarnaast maken ze voorcalculaties, werken budgetvoorstellen uit  en maken uiteindelijk orderbevestigingen.

Open sollicitatie

Voor deze afdeling staan momenteel geen vacatures open, toch benieuwd naar de mogelijkheden voor een baan bij Kiremko?

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Ervaringen van collega's

Joost

Al weer bijna 6,5 jaar geleden kreeg ik via, via te horen dat Kiremko op zoek was naar jonge mensen. Na het doen van een persoonlijk assessment kon ik aan de slag.

Ik ben bij Kiremko gestart als salesengineer, met als doel door te stromen naar de functie van area salesmanager. Door mijn commerciële opleiding miste ik de technische achtergrond en als salesengineer heb ik veel kunnen leren over de verwerking van aardappelen en de technieken die Kiremko daarvoor gebruikt. Daarnaast heb ik verschillende (technische) cursussen gevolgd en heb ik een half jaar op de serviceafdeling gezeten. Sinds 3 jaar ben ik area salesmanager.

Het mooie van mijn functie is het regelmatige reizen en het in aanraking komen met verschillende culturen. Zo kom ik regelmatig in Azië, Scandinavië en Australië. Totaal verschillende regio’s waar de cultuur en omgangsvormen erg uiteenlopen. Proberen om te gaan met deze verschillen is erg interessant.

Het is mooi hoe onafhankelijk we mogen werken en de vrijheid die we krijgen in ons werk bij Kiremko. We spreken met klanten over projecten van grote omvang. Er zijn hiervoor geen strakke protocollen of regeltjes, maar Kiremko vertrouwt op de kwaliteiten van het personeel. Het resultaat is dat we met elkaar prachtige projecten binnenhalen. Het is altijd mooi als een klant voor ons kiest, omdat we de beste oplossing bieden.  

Kiremko is een leuk bedrijf waar iedereen elkaar kent en de sfeer gemoedelijk is. Op persoonlijk vlak krijg je erg veel vrijheid en er zijn veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te stromen. Daarbij komt dat de arbeidsvoorwaarden goed zijn. Een groot deel van ons personeel werkt al 10, 15 of 20 jaar bij Kiremko, dit is natuurlijk niet voor niets!
Werken bij Kiremko in één zin? Uitdagend en afwisselend werk met veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien en door te groeien binnen het bedrijf!

Functie: Area salesmanager
Afdeling: Sales