Berichtgeving rondom coronavirus

Facilitair

Over ons > Facilitair

Over de afdeling

Om optimaal te kunnen presteren is een goede werkomgeving onmisbaar. Hiervoor zorgt onze facilitaire afdeling. In de basis zijn ze verantwoordelijk voor alle voorzieningen die het primaire proces ondersteunen. Denk daarbij aan het beheer van het gebouw en installaties, schoonmaak, beveiliging en groenvoorziening. 

Openstaande vacatures

Medewerker Technische Dienst (facilitair)

We hebben een mooi, groot pand en gaan zelfs uitbreiden! Dit betekent dat er tal van klusjes zijn die gedaan moeten worden, bijvoorbeeld dingen ophangen, onderhoud van het buitenterrein, wassen van de poolauto's, het gereedmaken van (vergaderruimtes) voor bijeenkomsten en zorgen dat het pand netjes en opgeruimd is. We zoeken iemand die van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 12 uur beschikbaar is en die met een computer kan omgaan (bijvoorbeeld voor het maken van werkrapporten).

Technisch inzicht   Aanpakker   Oplossingsgericht
Bekijk vacature

Interieurverzorger

Wij van Kiremko zijn op zoek naar een nieuwe collega. Als jij er blij van wordt als de kantoren, pantry's, keuken, kleedruimtes, toiletten en vergaderruimtes er weer spic en span uitzien omdat jij er aan de slag bent geweest, dan zoeken we jou! Het betreft een functie voor 12 uur per week, verdeeld over 3 ochtenden.

Je 'ziet het werk' en pakt het aan   Je werkt grondig   Je bent vriendelijk en hebt een flexibele instelling
Bekijk vacature