Berichtgeving rondom coronavirus

Marketing & Communicatie

Over ons > Marketing & Communicatie

Over de afdeling

Onze producten worden wereldwijd verkocht maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en benaderen die proactief. Eén van de belangrijkste taken is het introduceren van Kiremko innovaties in de markt. Door het organiseren van evenementen en beurzen in de USA, Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Duitsland of België laten zij de wereld weten wat er speelt.

Open sollicitatie

Voor deze afdeling staan momenteel geen vacatures open, toch benieuwd naar de mogelijkheden voor een baan bij Kiremko?

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Ervaringen van collega's

Sinan

Twee jaar geleden kwam ik via een uitzendbureau bij Kiremko op de afdeling Marketing & Communicatie en ben inmiddels vast in dienst. Kiremko is in die tijd flink gegroeid en onze afdeling is daarmee ook professioneler geworden. We zijn nu geen losse stafafdeling meer, maar zorgen, samen met sales en innovatie, voor de input van onze organisatie.

Op de Marcom afdeling houd ik me echt met van alles bezig maar online, tech en DTP zijn voornamelijk aan mij besteed. Voor wat betreft mijn dagelijkse werk heb ik wel een planning met taken die steeds terugkomen, maar het leuke vind ik toch ook de ad hoc dingen zoals evenementen, onverwacht nieuws waar verslag van gedaan moet worden of de bezoeken aan fabrieken.

Al na 2 maanden nadat ik bij Kiremko aan het werk was kon ik een dag een kijkje gaan nemen bij een van onze klanten waar een friteslijn van ons staat. Met een haarnetje en een paar stevige schoenen werd ik door één van mijn collega’s van de service afdeling door de fabriek begeleid. Het was een indrukwekkend gezicht om te zien wat voor een enorme operatie daar stond te stomen en brullen maar het was daarnaast vooral een van de meest leerzame excursies die ik heb gehad.

Daarnaast vind ik het bijzonder dat bij Kiremko veel ruimte en aandacht is voor nieuwe ideeën en initiatieven, bijvoorbeeld door deel uit te maken van een werkgroep of projectgroep. Iedereen kan meedenken over hoe we het samen nóg slimmer of beter kunnen doen. 

Functie: Medewerker Marketing en Communicatie
Afdeling: Marketing & Communicatie