Aftersales

Over ons > Aftersales

Over de afdeling

Deze afdeling bestaat uit een binnen- en een buitendienst. Ons hoofdkantoor in Montfoort is daarbij de uitvalsbasis.

Gezien onze klantenkring vliegen de (service)monteurs wereldwijd uit om nieuw geproduceerde machines te installeren op locatie. Maar ook voor het uitvoeren van garantie- en onderhoudswerkzaamheden vind je ze overal ter wereld terug. Hun directe collega’s op de binnendienst zijn verantwoordelijk voor de verkoop en levering van machineonderdelen die vervangen moeten worden zodat de servicemonteurs ter plaatse meteen aan de slag kunnen. 

Openstaande vacatures

Monteur

Je bouwt, onder begeleiding van een ervaren collega, machines of productielijnen samen. Dit zal deels in onze Productie in Montfoort zijn, maar ook op locatie bij de klant, voornamelijk binnen Europa. Daarnaast ga je, ook weer samen met een ervaren collega, op pad voor onderhoud aan onze machines of het oplossen van storingen bij klanten. Veel reizen en afwisselend werk zijn dus gegarandeerd! Je doorloopt een gedegen opleidingstraject en zult, als je het vak goed onder de knie hebt en onze machines van binnen en van buiten kent, doorgroeien naar de functie van servicemonteur.

MBO werktuigbouwkunde   Servicegerichte instelling   Reisbereid
Bekijk vacature

Ervaringen van collega's

Rodi

Voordat ik hier drie jaar geleden begon, kende ik Kiremko al van naam want mijn opa heeft hier vroeger ook gewerkt. Een paar van mijn collega’s kennen hem zelfs nog! Ik begon in de Productie als constructiebankwerker/lasser, maar werd al snel gevraagd om af en toe op zaterdag mee te gaan om bij klanten wat montage- en lasklussen te doen aan bijvoorbeeld leidingwerk of frames. Ze waren erg tevreden over mij en ik vond het hartstikke leuk om op pad te zijn en dus toen ik de mogelijkheid kreeg om door te groeien naar de functie van Monteur heb ik dat direct gedaan!

Nu ben ik eigenlijk altijd onderweg, soms in Nederland maar ook vaak naar Zweden, Duitsland, Frankrijk, België. Het werk is heel afwisselend, want we doen niet alleen de nieuwbouw van machines, maar we lossen ook storingen op en we doen onderhoud en aanpassingen aan bestaande machines. Natuurlijk moet ik nog veel leren en ga ik vaak samen met één of meer collega’s op pad die mij veel kunnen vertellen over onze machines en de processen, maar ik heb ook klussen die ik helemaal zelfstandig mag doen of waarbij ik zelfs de leiding heb over ingehuurde krachten. Niets is leuker dan wanneer de klus afgerond is en alles werkt zoals het moet!

Functie: Servicemonteur
Afdeling: Aftersales