Berichtgeving rondom coronavirus

Aftersales

Over ons > Aftersales

Over de afdeling

Deze afdeling bestaat uit een binnen- en een buitendienst. Ons hoofdkantoor in Montfoort is daarbij de uitvalsbasis.

Gezien onze klantenkring vliegen de (service)monteurs wereldwijd uit om nieuw geproduceerde machines te installeren op locatie. Maar ook voor het uitvoeren van garantie- en onderhoudswerkzaamheden vind je ze overal ter wereld terug. Hun directe collega’s op de binnendienst zijn verantwoordelijk voor de verkoop en levering van machineonderdelen die vervangen moeten worden zodat de servicemonteurs ter plaatse meteen aan de slag kunnen. 

Open sollicitatie

Voor deze afdeling staan momenteel geen vacatures open, toch benieuwd naar de mogelijkheden voor een baan bij Kiremko?

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Ervaringen van collega's

Rodi

Voordat ik hier drie jaar geleden begon, kende ik Kiremko al van naam want mijn opa heeft hier vroeger ook gewerkt. Een paar van mijn collega’s kennen hem zelfs nog! Ik begon in de Productie als constructiebankwerker/lasser, maar werd al snel gevraagd om af en toe op zaterdag mee te gaan om bij klanten wat montage- en lasklussen te doen aan bijvoorbeeld leidingwerk of frames. Ze waren erg tevreden over mij en ik vond het hartstikke leuk om op pad te zijn en dus toen ik de mogelijkheid kreeg om door te groeien naar de functie van Monteur heb ik dat direct gedaan!

Nu ben ik eigenlijk altijd onderweg, soms in Nederland maar ook vaak naar Zweden, Duitsland, Frankrijk, België. Het werk is heel afwisselend, want we doen niet alleen de nieuwbouw van machines, maar we lossen ook storingen op en we doen onderhoud en aanpassingen aan bestaande machines. Natuurlijk moet ik nog veel leren en ga ik vaak samen met één of meer collega’s op pad die mij veel kunnen vertellen over onze machines en de processen, maar ik heb ook klussen die ik helemaal zelfstandig mag doen of waarbij ik zelfs de leiding heb over ingehuurde krachten. Niets is leuker dan wanneer de klus afgerond is en alles werkt zoals het moet!

Functie: Servicemonteur
Afdeling: Aftersales