Berichtgeving rondom coronavirus

Technische vacatures

Alle vacatures > Technische vacatures

Manager Productontwikkeling

25-08-2020

Als Manager Productontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelproces van bestaande en nieuwe proceslijnen en machines van Kiremko. Deze ontwikkeling vindt plaats op mechanisch en automatiseringsgebied, als ook op procestechnologisch vlak (levensmiddeltechnologie). Je geeft leiding aan de teams Product Engineering (incl. tekenaar/constructeurs), Procestechnologie en Proces Automatisering. Daarnaast ben je leidinggevende voor de Technisch Schrijvers en de teamleiders Proces Automatisering en Product Engineering.

Coachende leidinggevende ervaring  
Ervaring in productontwikkeling  
Ervaring met projectmanagement
Bekijk vacature

Servicemonteur

12-01-2021

In je eentje of samen met collega's zorg jij dat de machines en systemen goed functioneren bij onze klanten over de hele wereld. Dat kan betekenen dat je morgen in Tilburg aan het werk bent en volgende week in China. Veel reizen en afwisselend werk gegarandeerd!

Vakkundig en ervaren  
Zelfstandig en initiatiefrijk  
Reisbereid
Bekijk vacature

Teamleider Constructie

27-01-2021

Je werkt met een groep vakkundige collega’s op de afdeling Constructie aan verschillende productieorders en jij houdt, samen met de andere Teamleider Constructie, het overzicht bij de uit te voeren werkzaamheden. Waar nodig stuur jij het team bij en los je problemen op.

Technisch geschoold  
Leidinggevende ervaring  
Communicatief sterk
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.