Berichtgeving rondom coronavirus

Technische vacatures

Alle vacatures > Technische vacatures

Servicemonteur

24-07-2023

In je eentje of samen met collega's zorg jij dat de machines en systemen goed functioneren bij onze klanten over de hele wereld. Dat kan betekenen dat je morgen in Tilburg aan het werk bent en volgende week in China. Veel reizen en afwisselend werk gegarandeerd!

Vakkundig en ervaren  
Zelfstandig en initiatiefrijk  
Reisbereid
Bekijk vacature

Manager Productontwikkeling

15-05-2023

Als Manager Productontwikkeling geef je leiding en sturing aan de afdeling die binnen Kiremko verantwoordelijk is voor het ontwikkelproces van bestaande en nieuwe proceslijnen en machines. Deze ontwikkeling vindt plaats op mechanisch, automatiserings- en procestechnologisch (levensmiddeltechnologie) vlak. De afdeling Productontwikkeling ondersteunt de organisatie vanuit specifieke productkennis zoals calculaties voor de afdeling Sales of bijvoorbeeld advies omtrent componenten voor Product engineering. Je geeft leiding aan de teams Projecten, Product Standards, Proces Automatisering en de procestechnologen. In deze functie combineer jij jouw technische kennis met goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Je legt de verbinding tussen jouw afdeling en de overige afdelingen zodat gekozen wordt voor de beste oplossing voor onze klanten. Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment!

Coachende leidinggevende  
Ervaring met productieprocessen  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Tekenaar/constructeur

25-05-2023

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor doordachte ontwerpen van onze machines en onderdelen ervan. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet. Het werk varieert van het construeren van 3-D modellen van enkele onderdelen tot een complete Kiremko machine. Vanuit deze functie zijn er volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar Mechanical Engineer of Product Specialist. Wij willen graag rechtstreeks met jou in contact komen (bureaus hoeven niet te reageren!).

Werktuigbouwkunde  
Kennis van Inventor  
Ambitieus
Bekijk vacature

Constructiebankwerker / Lasser

13-10-2022

Samen met zo'n veertig collega’s maak jij machines die de hele wereld over gaan. Denk je eens in. De mensen in China eten straks frites die in een door jou geproduceerde machine gemaakt zijn. Je maakt bepaalde onderdelen, maar je werk is absoluut niet saai. Natuurlijk zijn er vaste lijnen en machines die steeds terugkomen, maar er zijn ook vernieuwingen die je moet doorvoeren. Het is je tweede natuur om je werk met precisie uit te voeren. Met de roestvast stalen machines die jij in elkaar zet, wordt straks immers wel voedsel geproduceerd en dat moet veilig zijn.

TIG en puls-MIG/MAG  
Zelfstandig  
Accuraat
Bekijk vacature

Tekenaar Manuals

28-07-2023

We breiden ons team graag uit met een vakkundige Tekenaar Manuals! Je maakt gedetailleerde tekeningen van machines en onderdelen voor de manuals die naar onze klanten gaan en je zorgt ervoor dat alle tekeningen actueel blijven en gearchiveerd worden. Daarnaast maak je ook de onderdelenlijsten en houd je de database van slijtdelen en inkoopdelen bij.

MBO+/HBO Werktuigbouwkunde  
Nauwgezet  
Beheersing van Inventor en Autocad
Bekijk vacature

Area Sales Manager

31-05-2023

Als Area Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze machines in de regio India. Hiervoor onderzoek je de markt, onderhoud je contacten met bestaande klanten en bouw je een doelmatige relatie met prospects op. Dit gebeurt vanuit Montfoort, maar je zult ook veel in de regio zijn. Zeker omdat het ook tot jouw takenpakket behoort om de sales-ondersteunende activiteiten van onze vestiging in India verder vorm te geven.

HBO Werktuigbouwkunde  
Verkoopvaardigheden  
Reisbereidheid
Bekijk vacature

Verkoper Onderdelen

04-01-2019

Samen met een team van vier andere collega’s zorg jij voor de verkoop van reserveonderdelen aan klanten, wereldwijd. Daarnaast verzorg je een gedeelte van de inkoop hiervan en regel je, waar nodig, het transport van de verkochte onderdelen.

Servicegerichte instelling  
Nauwkeurig  
Talenkennis
Bekijk vacature

Manager Operations

02-03-2023

Als Manager Operations ben je lid van het MT en word je rechtstreeks aangestuurd door de directie. Je geeft direct leiding aan het afdelingshoofd Productie, het afdelingshoofd Project Engineering, de Teamleider Magazijn en Expeditie, het afdelingshoofd Inkoop en de coördinator Werkvoorbereiding. In totaal ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van ca. 90 medewerkers.

Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

Leider  
Verbinder  
Daadkrachtig
Bekijk vacature

Technisch schrijver

10-05-2023

Je hebt een zelfstandige functie binnen een klein team (10 fte) dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Product Ontwikkeling (35 fte). Je stelt aan de hand van verkooporders de handleidingen samen bij onze machines en stelt documentatie op voor machines die worden (door) ontwikkeld.

Technische achtergrond  
Interesse in Machinerichtlijn  
Nauwkeurig
Bekijk vacature

Teamleider Proces Automatisering

03-10-2022

Onze machines worden steeds intelligenter en daar hebben we hoogwaardige besturingen voor nodig. Om de ontwikkeling, de service en het beheer hiervan te kunnen waarborgen zijn we enkele jaren geleden gestart met het team Procesautomatisering, dat inmiddels bestaat uit 5 Engineers. Samen met jou zullen we ons team verder vormgeven, uitbreiden en ervoor zorgen dat we de best mogelijke toepassingen op het gebied van besturingen realiseren.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Creatief en oplossingsgericht  
Ervaring met Siemens/Rockwell
Bekijk vacature

Operationeel Inkoper

20-12-2022

Jouw belangrijkste taak is er voor zorgen dat de materialen, grondstoffen, onderdelen en diensten volgens vastgestelde condities worden ingekocht. Je legt alle afspraken nauwkeurig vast en bewaakt de levertijden.

Techniek  
Commercieel  
Nauwkeurig
Bekijk vacature

Mechanical Engineer PE

28-06-2023

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor de doordachte uitwerking van onze machines en -onderdelen. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet. Jij beheert een aantal machines en houdt hiervan de standaard bij. Daarnaast ben je bezig met het tekenen en construeren van op te leveren Kiremko machines. Wij willen graag rechtstreeks met jou in contact komen (bureaus hoeven niet te reageren!).

Techniek  
Machinebouw  
Inventor/AutoCad
Bekijk vacature

Project Management officer

04-08-2023

Binnen onze (internationale) projectorganisatie met leveringen wereldwijd ben jij degene die structuur en overzicht brengt. Jij zorgt ervoor dat het team Projectmanagers (12 fte) kan werken met up-to-date projectgegevens en rapportages, overzicht heeft van de kosten en de risico’s en dat de administratieve projectprocessen in SAP op orde zijn.

Project Management  
Ervaring  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.