Berichtgeving rondom coronavirus

Technische vacatures

Alle vacatures > Technische vacatures

Servicemonteur

19-12-2023

In je eentje of samen met collega's zorg jij dat de machines en systemen goed functioneren bij onze klanten over de hele wereld. Dat kan betekenen dat je morgen in Tilburg aan het werk bent en volgende week in China. Veel reizen en afwisselend werk gegarandeerd!

Vakkundig en ervaren  
Zelfstandig en initiatiefrijk  
Reisbereid
Bekijk vacature

Hoofd Inkoop

15-07-2021

Kiremko zoekt een Hoofd Inkoop met leidinggevende kwaliteiten. In deze rol leid je de inkoopactiviteiten en neem je tactische- en operationele beslissingen. De focus ligt op de bewaking van het inkoopproces van order tot levering, het verder uitbouwen van leveranciersmanagement en het opbouwen van partnerships met leveranciers Jij zorgt voor de optimale balans in operationele performance, kostenreductie en een brede samenwerking met alle partijen. Je bent verantwoordelijk voor verdere professionalisering en zorgt voor een ‘geolied’ inkoopapparaat. Verder treed je op als adviseur en aanspreekpunt op het gebied van inkoop, zowel extern als intern. Op een inspirerende en coachende manier stuur je het inkoopteam van 6 FTE’s aan waarbij je het optimaal inrichten van processen en KPI’s in gedachten houdt. Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

HBO denkniveau / Nevi  
Leidinggeven  
Commercieel
Bekijk vacature

Service Engineer Special Machinery

24-03-2021

Als Service Engineer Special Machinery ben jij verantwoordelijk voor de machines die door onze directe partners geleverd worden, met name die van Idaho Steel (ISP). Voor Kiremko word je de specialist van alle machines die van oorsprong door hen geproduceerd worden. Jij zorgt voor de installatie, het onderhoud, het verhelpen van storingen en je bent de vraagbaak voor collega’s en de klant. Daarnaast ben jij de contactpersoon met ISP voor technische vraagstukken. Voor deze nieuwe functie zijn we op zoek naar iemand die bereid is om te reizen, waarbij je het visitekaartje bent voor Kiremko en ISP. Je beschikt niet alleen over mechanische maar ook over elektrische kennis en ziet ad hoc werk als een kans, want je krijgt elke dag weer met nieuwe uitdagingen te maken!

Reisbereid  
Initiatiefrijk en oplossingsgericht  
Grote mate van zelfstandigheid
Bekijk vacature

Teamleider Service Buitendienst

12-12-2023

Wij verlenen optimale service aan onze klanten. Jij bent verantwoordelijk voor de juiste afstemming met onze (service)monteurs en de montage om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zodat onze (internationale) klanten naar tevredenheid geholpen worden.Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

Servicegerichte instelling  
Je houdt het hoofd koel  
Communicatief sterk
Bekijk vacature

Manager Productontwikkeling

15-05-2023

Als Manager Productontwikkeling geef je leiding en sturing aan de afdeling die binnen Kiremko verantwoordelijk is voor het ontwikkelproces van bestaande en nieuwe proceslijnen en machines. Deze ontwikkeling vindt plaats op mechanisch, automatiserings- en procestechnologisch (levensmiddeltechnologie) vlak. De afdeling Productontwikkeling ondersteunt de organisatie vanuit specifieke productkennis zoals calculaties voor de afdeling Sales of bijvoorbeeld advies omtrent componenten voor Product engineering. Je geeft leiding aan de teams Projecten, Product Standards, Proces Automatisering en de procestechnologen. In deze functie combineer jij jouw technische kennis met goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden. Je legt de verbinding tussen jouw afdeling en de overige afdelingen zodat gekozen wordt voor de beste oplossing voor onze klanten. Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

Coachende leidinggevende  
Ervaring met productieprocessen  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Automation Engineer- Allen Bradley

09-11-2023

Onze machines worden steeds intelligenter en daar hebben we hoogwaardige machinebesturingen voor nodig. Om onder andere de ontwikkeling, de service en het beheer hiervan te kunnen waarborgen zijn we enkele jaren geleden gestart met het team Procesautomatisering, dat inmiddels bestaat uit drie Automation Engineers en een teamleider. Samen met jou zullen we ons team verder vormgeven en ervoor zorgen dat we de best mogelijke toepassingen op het gebied van besturingen realiseren.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Creatief en oplossingsgericht  
Ervaring met Beckhoff en/of Siemens
Bekijk vacature

Tekenaar/constructeur

25-05-2023

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor doordachte ontwerpen van onze machines en onderdelen ervan. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet. Het werk varieert van het construeren van 3-D modellen van enkele onderdelen tot een complete Kiremko machine. Vanuit deze functie zijn er volop doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar Mechanical Engineer of Product Specialist.Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

Werktuigbouwkunde  
Kennis van Inventor  
Ambitieus
Bekijk vacature

Teamleider Voorbewerking

04-01-2019

Je werkt met een groep vakkundige collega’s op de afdeling Voorbewerking en houdt daarbij het overzicht bij de uit te voeren werkzaamheden. Waar nodig stuur jij het team bij en los je problemen op.

Technisch geschoold  
Leidinggevende ervaring  
Communicatief sterk
Bekijk vacature

Projectmanager

18-12-2023

Jij zorgt voor het welslagen van onze projecten door gemaakte afspraken te realiseren en te zorgen voor efficiënte oplevering ervan. Je hebt enkele jaren werkervaring en zult in deze groeifunctie binnen onze organisatie verder worden begeleid en opgeleid tot een volwaardig Projectmanager. Of je bent al een volwaardige Projectmanager en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie.

HBO  
Ervaring  
Reisbereidheid en goede talenkennis
Bekijk vacature

Constructiebankwerker / Lasser

13-02-2024

Samen met zo'n veertig collega’s maak jij machines die de hele wereld over gaan. Denk je eens in. De mensen in China eten straks frites die in een door jou geproduceerde machine gemaakt zijn. Je maakt bepaalde onderdelen, maar je werk is absoluut niet saai. Natuurlijk zijn er vaste lijnen en machines die steeds terugkomen, maar er zijn ook vernieuwingen die je moet doorvoeren. Het is je tweede natuur om je werk met precisie uit te voeren. Met de roestvast stalen machines die jij in elkaar zet, wordt straks immers wel voedsel geproduceerd en dat moet veilig zijn.Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

TIG en puls-MIG/MAG  
Zelfstandig  
Accuraat
Bekijk vacature

Teamleider Proces Automatisering

12-12-2023

Onze machines worden steeds intelligenter en daar hebben we hoogwaardige besturingen voor nodig. Om de ontwikkeling, de service en het beheer hiervan te kunnen waarborgen zijn we enkele jaren geleden gestart met het team Procesautomatisering, dat inmiddels bestaat uit 5 Engineers. Samen met jou zullen we ons team verder vormgeven, uitbreiden en ervoor zorgen dat we de best mogelijke toepassingen op het gebied van besturingen realiseren.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Creatief en oplossingsgericht  
Ervaring met Siemens/Rockwell
Bekijk vacature

Proces technoloog

19-10-2022

Een procestechnoloog heeft binnen Kiremko de kennis met betrekking tot het gedrag van aardappelen gedurende het totale verwerkingsproces. Om ervoor te zorgen dat onze machines optimaal functioneren bij o.a. het schillen, snijden, drogen en bakken van diverse soorten aardappels en knolgewassen zijn onze procestechnologen al vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling ervan. Je wordt onderdeel van de afdeling Product Ontwikkeling (35 fte) waar je nauw samenwerkt met de andere proces technologen, diverse mechanische product engineers en automation engineers om tot die optimale werking van de machines te komen. Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Interesse in techniek  
Pro-actief
Bekijk vacature

Technisch schrijver

13-12-2023

Je hebt een zelfstandige functie binnen een klein team (10 fte) dat onderdeel uitmaakt van de afdeling Product Ontwikkeling (35 fte). Je stelt aan de hand van verkooporders de handleidingen samen bij onze machines en stelt documentatie op voor machines die worden (door) ontwikkeld.

Technische achtergrond  
Interesse in Machinerichtlijn  
Nauwkeurig
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.