Technische vacatures

Alle vacatures > Technische vacatures

Internationaal Transport Coordinator

Als Internationaal Transport Coördinator bereid jij het transport van onze machines voor, zorg jij voor zorgvuldig vervoer ervan en zie jij erop toe dat alles tijdig bij onze klant wordt afgeleverd. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld dus we zoeken iemand die in staat is om transporten naar zowel China als Amerika en alles daar tussenin in goede banen te leiden, waarbij grootte en complexiteit telkens een nieuwe uitdaging vormen. Ook het verhogen van de voorspelbaarheid van alle projecttransporten en het adviseren van de betrokken partijen hierover behoort tot jouw takenpakket.

HBO opleiding en enkele jaren relevante wervaring  
Communicatief sterk  
Talenkennis
Bekijk vacature

Teamleider Magazijn en Expeditie

Naast het beheren van het Magazijn coördineer en regel je verschillende transporten met de daarbij behorende administratieve begeleiding. Je stuurt drie collega's in het Magazijn aan en om je werk goed te kunnen doen heb je veelvuldig contact met collega's van diverse afdelingen en met externe partijen.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Nauwgezet  
Communicatief sterk
Bekijk vacature

Business Analist

In deze uitdagende rol van Business Analist / Strategisch Planner zorg jij voor continuïteit in onze organisatie, namelijk door een realistische capaciteitsplanning op te stellen, met een planningsbereik van 3 tot 12 maanden vooruit. Je houdt hierbij rekening met de beschikbare capaciteit, forecast, geboekte uren en mogelijk andere factoren die hierop van invloed zijn en bent voortdurend alert op het verbeteren van projectresultaten en risico-analyses.

HBO-diploma  
Analytisch vermogen  
Communicatief sterk
Bekijk vacature

Teamleider Voorbewerking (meewerkend)

Je werkt met een groep vakkundige collega’s op de afdeling Voorbewerking en houdt daarbij het overzicht bij de uit te voeren werkzaamheden. Waar nodig stuur jij het team bij en los je problemen op.

Technisch geschoold  
Leidinggevende ervaring  
Communicatief sterk
Bekijk vacature

Verkoper Onderdelen

Samen met een team van drie andere collega’s zorg jij voor de verkoop van reserveonderdelen aan klanten, wereldwijd. Daarnaast verzorg je een gedeelte van de inkoop hiervan en regel je het transport van de verkochte onderdelen.

Servicegerichte instelling  
Nauwkeurig  
Talenkennis
Bekijk vacature

Servicemonteur

In je eentje of samen met collega's zorg jij dat de machines en systemen goed functioneren bij onze klanten over de hele wereld. Dat kan betekenen dat je morgen in Tilburg aan het werk bent en volgende week in China. Veel reizen en afwisselend werk gegarandeerd!

Vakkundig  
Zelfstandig en initiatiefrijk  
Reisbereid
Bekijk vacature

Sales Engineer

Je bent de spin in het web op de afdeling Sales en beheert het klantinformatiesysteem en ondersteunt onze Area Sales Managers. Door jouw goede voorbereiding van offertes en budgetvoorstellen verloopt de verkoop van onze specifieke oplossingen over de hele wereld soepel.

Aantoonbare werkervaring  
Talenkennis  
Proactief
Bekijk vacature

Cost engineer

Kort gezegd zorg jij voor het vaststellen van de kostprijs van onze machines en componenten en het actueel houden van de machine- en prijslijsten in het kwaliteitssysteem. Tevens ben je nauw betrokken bij het standaardisatieproces van onze machines en proceslijnen.

HBO niveau  
Punctueel en gestructureerd  
Cijferaar en techneut
Bekijk vacature

Projectmanager

Zodra de order binnen is, zorg jij voor het welslagen van onze projecten door gemaakte afspraken te realiseren en te zorgen voor efficiënte oplevering ervan. Je hebt al enkele jaren werkervaring en zult in deze groeifunctie binnen onze organisatie verder worden begeleid en opgeleid tot een volwaardig Projectmanager.

HBO werktuigbouwkunde  
Ervaring  
Reisbereidheid en goede talenkennis
Bekijk vacature

Constructiebankwerker / Lasser

Samen met zo'n dertig of veertig collega’s maak jij machines die de hele wereld over gaan. Denk je eens in. De mensen in China eten straks frites die in een door jou geproduceerde machine gemaakt zijn. Je maakt bepaalde onderdelen, maar je werk is absoluut niet saai. Natuurlijk zijn er vaste lijnen en machines die steeds terugkomen, maar er zijn ook vernieuwingen die je moet doorvoeren. Het is je tweede natuur om je werk met precisie uit te voeren. Met de roestvast stalen machines die jij in elkaar zet, wordt straks immers wel voedsel geproduceerd en dat moet veilig zijn.

TIG en puls-MIG/MAG  
Zelfstandig  
Accuraat
Bekijk vacature

Project Coördinator Service

Het allerbelangrijkste van deze functie is dat je ervoor zorgt dat je collega’s van Service met de juiste materialen op pad gaan.

MBO werktuigbouwkunde  
Talenkennis  
Flegmatisch
Bekijk vacature