Berichtgeving rondom coronavirus

Technische vacatures

Alle vacatures > Technische vacatures

Servicemonteur

12-03-2021

In je eentje of samen met collega's zorg jij dat de machines en systemen goed functioneren bij onze klanten over de hele wereld. Dat kan betekenen dat je morgen in Tilburg aan het werk bent en volgende week in China. Veel reizen en afwisselend werk gegarandeerd!

Vakkundig en ervaren  
Zelfstandig en initiatiefrijk  
Reisbereid
Bekijk vacature

Manager Productontwikkeling

03-06-2021

Als Manager Productontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelproces van bestaande en nieuwe proceslijnen en machines van Kiremko. Deze ontwikkeling vindt zowel plaats op mechanisch, automatisering als procestechnologisch (levensmiddeltechnologie) vlak. Je geeft leiding aan de teamleiders van de teams Projecten en Product Standards en het team Proces Automatisering en de procestechnologen.

Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment!

Coachende leidinggevende ervaring  
Ervaring met productieprocessen  
Ervaring met projectmanagement
Bekijk vacature

Straler / medewerker productie

05-11-2019

Voor uitbreiding van het team zoeken wij een straler. In deze functie zorg jij er samen met collega’s voor dat de machines en machineonderdelen de gewenste uitstraling krijgen. Je verzorgt samen met je collega de straal-werkzaamheden en werkt mee in allerhande werkzaamheden in de productie. Denk je eens in: mensen in China of India eten straks frites die gemaakt zijn in een machine waaraan jij hebt meegewerkt..

Zelfstandig  
Technisch inzicht  
Fysiek sterk
Bekijk vacature

Area Sales Manager

02-03-2023

Als Area Sales Manager ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van onze machines in de regio India. Hiervoor onderzoek je de markt, onderhoud je contacten met bestaande klanten en bouw je een doelmatige relatie met prospects op. Dit gebeurt vanuit Montfoort, maar je zult ook veel in de regio zijn. Zeker omdat het ook tot jouw takenpakket behoort om de sales-ondersteunende activiteiten van onze vestiging in India verder vorm te geven.

HBO Werktuigbouwkunde  
Verkoopvaardigheden  
Reisbereidheid
Bekijk vacature

Manager Operations

02-03-2023

Als Manager Operations ben je lid van het MT en word je rechtstreeks aangestuurd door de directie. Je geeft direct leiding aan het afdelingshoofd Productie, het afdelingshoofd Project Engineering, de Teamleider Magazijn en Expeditie, het afdelingshoofd Inkoop en de coördinator Werkvoorbereiding. In totaal ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team van ca. 90 medewerkers.

Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment! Bureaus hoeven niet te reageren.

Leider  
Verbinder  
Daadkrachtig
Bekijk vacature

Teamleider Proces Automatisering

03-10-2022

Onze machines worden steeds intelligenter en daar hebben we hoogwaardige besturingen voor nodig. Om onder andere de ontwikkeling, de service en het beheer hiervan te kunnen waarborgen zijn we enkele jaren geleden gestart met het team Procesautomatisering, dat inmiddels bestaat uit 5 (automation- en product-) Engineers . Samen met jou zullen we ons team verder vormgeven en ervoor zorgen dat we de best mogelijke toepassingen op het gebied van besturingen realiseren.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Creatief en oplossingsgericht  
Ervaring met Siemens/Rockwell
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.