Berichtgeving rondom coronavirus

Technische vacatures

Alle vacatures > Technische vacatures

Servicemonteur

12-03-2021

In je eentje of samen met collega's zorg jij dat de machines en systemen goed functioneren bij onze klanten over de hele wereld. Dat kan betekenen dat je morgen in Tilburg aan het werk bent en volgende week in China. Veel reizen en afwisselend werk gegarandeerd!

Vakkundig en ervaren  
Zelfstandig en initiatiefrijk  
Reisbereid
Bekijk vacature

Sales Engineer

14-07-2021

Je bent de spin in het web op de afdeling Sales en beheert het klantinformatiesysteem en ondersteunt onze Area Sales Managers. Door jouw goede voorbereiding van offertes en budgetvoorstellen verloopt de verkoop van onze specifieke oplossingen over de hele wereld soepel.

Aantoonbare werkervaring  
Talenkennis  
Proactief
Bekijk vacature

Manager Productontwikkeling

03-06-2021

Als Manager Productontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelproces van bestaande en nieuwe proceslijnen en machines van Kiremko. Deze ontwikkeling vindt zowel plaats op mechanisch, automatisering als procestechnologisch (levensmiddeltechnologie) vlak. Je geeft leiding aan de teamleiders van de teams Projecten en Product Standards en het team Proces Automatisering en de procestechnologen.

Deze vacature vullen we in vanuit onze eigen recruitment!

Coachende leidinggevende ervaring  
Ervaring met productieprocessen  
Ervaring met projectmanagement
Bekijk vacature

Tekenaar/constructeur

21-11-2021

Samen met andere collega’s op de afdeling Project Engineering maak jij je sterk voor doordachte ontwerpen van onze machines en onderdelen ervan. Deze machines vind je binnen de voedselverwerkende industrie over de hele wereld, dus je kunt wel zeggen dat jouw werk internationale bekendheid geniet. Het werk varieert van het construeren van 3-D modellen van enkele onderdelen tot een complete Kiremko machine.

Werktuigbouwkunde  
Kennis van Inventor  
Ambitieus
Bekijk vacature

Constructiebankwerker / Lasser

13-10-2022

Samen met zo'n dertig of veertig collega’s maak jij machines die de hele wereld over gaan. Denk je eens in. De mensen in China eten straks frites die in een door jou geproduceerde machine gemaakt zijn. Je maakt bepaalde onderdelen, maar je werk is absoluut niet saai. Natuurlijk zijn er vaste lijnen en machines die steeds terugkomen, maar er zijn ook vernieuwingen die je moet doorvoeren. Het is je tweede natuur om je werk met precisie uit te voeren. Met de roestvast stalen machines die jij in elkaar zet, wordt straks immers wel voedsel geproduceerd en dat moet veilig zijn.

TIG en puls-MIG/MAG  
Zelfstandig  
Accuraat
Bekijk vacature

Afdelingshoofd Project Engineering

21-07-2021

We zoeken een Afdelingshoofd Project Engineering die het team dat bestaat uit Tekenaar/Constructeurs, Mechanical Engineers, Project Engineers en een Applicatiebeheerder CAD gaat aansturen. Tezamen dragen deze collega's zorg voor het project specifiek aanpassen van lay-outs, 3D-modellen en stuklijsten van Kiremko proceslijnen en machines. Als Afdelingshoofd ben je binnen de organisatie het aanspreekpunt voor jouw afdeling, waarbij de focus ligt op de bewaking van de planning en de kwaliteit.

HBO opleiding en enkele jaren relevante werkvaring  
Leidinggevende capaciteiten  
Communicatief
Bekijk vacature

Teamleider Proces Automatisering

03-10-2022

Onze machines worden steeds intelligenter en daar hebben we hoogwaardige besturingen voor nodig. Om onder andere de ontwikkeling, de service en het beheer hiervan te kunnen waarborgen zijn we enkele jaren geleden gestart met het team Procesautomatisering, dat inmiddels bestaat uit 5 (automation- en product-) Engineers . Samen met jou zullen we ons team verder vormgeven en ervoor zorgen dat we de best mogelijke toepassingen op het gebied van besturingen realiseren.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Creatief en oplossingsgericht  
Ervaring met Siemens/Rockwell
Bekijk vacature

Afdelingshoofd Productie

19-10-2022

In de functie van Afdelingshoofd Productie zorg je voor een optimale werk- en personeelsplanning. Je bent verantwoordelijk voor de aanschaf van gereedschappen en voortdurend in overleg met andere afdelingen om het werk af te stemmen. Je bewaart het overzicht van de logistieke stromen en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de totale productie.(leidinggevend aan 4 Teamleiders en indirect aan ca. 40 productiemedewerkers).

Leidinggevende capaciteiten  
Organisatiebewust  
HBO-niveau
Bekijk vacature

Proces technoloog

19-10-2022

Een procestechnoloog heeft binnen Kiremko de kennis met betrekking tot het gedrag van aardappelen gedurende het totale verwerkingsproces. Om ervoor te zorgen dat onze machines optimaal functioneren bij o.a. het schillen, snijden, drogen en bakken van diverse soorten aardappels en knolgewassen zijn onze procestechnologen al vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling ervan. Je wordt onderdeel van de afdeling Product Ontwikkeling (35 fte) waar je nauw samenwerkt met de andere proces technologen, diverse mechanische product engineers en automation engineers om tot die optimale werking van de machines te komen.

HBO niveau en enkele jaren ervaring  
Interesse in techniek  
Pro-actief
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.