Berichtgeving rondom coronavirus

Overige vacatures

Alle vacatures > Niet technische vacatures

Microsoft 365 specialist

01-07-2021

Als IT afdeling werken we steeds meer aan uitdagende (hybride) projecten, waarbij de eindgebruikers onze klanten zijn. Wij willen ons team nu graag uitbreiden met een specialist voor de Microsoft-vraagstukken. In deze functie vorm je de brug tussen onze klanten en de afdeling IT. Jij weet wat de mogelijkheden en grenzen zijn van het Microsoft-platform en als iets onbekend is, ga je op onderzoek uit. Je weet wat de standaard is van alle Microsoft apps en bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen.

HBO informatica  
Minimaal Microsoft 365 Fundamentals gecertificeerd  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Interieurverzorger

28-09-2021

Wij van Kiremko zijn op zoek naar een nieuwe collega. Als jij er blij van wordt als de kantoren, pantry's, keuken, kleedruimtes, toiletten en vergaderruimtes er weer spic en span uitzien omdat jij er aan de slag bent geweest, dan zoeken we jou! Het betreft een functie voor 12 uur per week, verdeeld over 3 ochtenden.

Je 'ziet het werk' en pakt het aan  
Je werkt grondig  
Je bent vriendelijk en hebt een flexibele instelling
Bekijk vacature

Content Marketeer

09-12-2021

Voor onze afdeling Marketing, onderdeel van Sales, Marketing en Innovatie binnen Kiremko, zijn wij op zoek naar een proactieve content marketeer. Je bent samen met het Marketing team (in totaal drie collega’s) verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en onze externe communicatie. Je vindt het leuk om informatie te verzamelen waardoor je in staat bent om commerciële en technische teksten te schrijven en redigeren voor al onze online en offline marketingkanalen. Dit kunnen editorials, nieuwsbrieven en leaflets zijn maar ook het bijhouden van de website en social media.

HBO-niveau  
Communicatief sterk  
Kennis van digitale middelen
Bekijk vacature

Medewerker Technische Dienst (facilitair)

10-01-2022

We hebben een mooi, groot pand en gaan zelfs uitbreiden! Dit betekent dat er tal van klusjes zijn die gedaan moeten worden, bijvoorbeeld dingen ophangen, onderhoud van het buitenterrein, wassen van de poolauto's, het gereedmaken van (vergaderruimtes) voor bijeenkomsten en zorgen dat het pand netjes en opgeruimd is. We zoeken iemand die van maandag tot en met vrijdag van 8 uur tot 12 uur beschikbaar is en die met een computer kan omgaan (bijvoorbeeld voor het maken van werkrapporten).

Technisch inzicht  
Aanpakker  
Oplossingsgericht
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.