Berichtgeving rondom coronavirus

Overige vacatures

Alle vacatures > Niet technische vacatures

Functioneel beheerder

01-07-2021

Wij willen ons IT-team graag uitbreiden met een functioneel beheerder, die verantwoordelijk is voor het onderhouden van onze applicaties, te weten Office365, Sharepoint en SAP. Je richt je op de gebruiker en bent dan ook de brug tussen hen en de IT-afdeling. Jij bent goed in staat om een vertaalslag te maken van gebruikers- en organisatiewensen naar functionele specificaties. Jij zorgt ervoor dat de gebruikers optimaal kunnen werken en onderzoekt of de applicaties voldoen aan de behoeftes van de organisatie.

HBO werk- en denkniveau  
Goede kennis van Power Automate  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Interieurverzorg(st)er

28-09-2021

Wij van Kiremko zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de ochtenden. Als jij er blij van wordt als de kantoren, pantry's, keuken, kleedruimtes, toiletten en vergaderruimtes er weer spic en span uitzien omdat jij er aan de slag bent geweest, dan zoeken we jou! Het gaat om ca. 12 uur per week in de ochtenduren en de uren worden in overleg vastgesteld.

Je 'ziet het werk' en pakt het aan  
Je werkt grondig  
Je bent vriendelijk en hebt een flexibele instelling
Bekijk vacature

Administratief Medewerker Project Engineering

01-12-2021

Wij willen onze afdeling Project Engineering graag uitbreiden met een administratief medewerker. Deze collega zal specifieke taken over gaan nemen van de collega's, denk daarbij aan het invoeren van technische informatie in SAP. Laat je niet afschrikken door het woord engineering: je hoeft geen technische kennis te hebben, interesse hierin is voldoende, want wij hebben een heleboel techneuten die jou gaan helpen, met alle begrip voor de technische uitdagingen. Als je nauwkeurig werkt en parttime beschikbaar bent, dan zou je een perfecte aanvulling op het team zijn!

MBO werk- en denkniveau  
Nauwkeurig  
Initiatiefrijk
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.