Berichtgeving rondom coronavirus

Overige vacatures

Alle vacatures > Niet technische vacatures

Microsoft 365 specialist

01-07-2021

Als IT afdeling werken we steeds meer aan uitdagende (hybride) projecten, waarbij de eindgebruikers onze klanten zijn. Wij willen ons team nu graag uitbreiden met een specialist voor de Microsoft-vraagstukken. In deze functie vorm je de brug tussen onze interne klanten en de afdeling IT. Jij weet wat de mogelijkheden en grenzen zijn van het Microsoft-platform en als iets onbekend is, ga je op onderzoek uit. Je weet wat de standaard is van alle Microsoft apps en bent op de hoogte van de recente ontwikkelingen.

MBO Systeembeheer  
Microsoft 365  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

08-11-2022

Ontvangen, sorteren, opbergen en uitgeven van materialen en onderdelen is jouw taak als medewerker magazijn. We zoeken een zelfstandig werkende collega, die kan werken in ontvangst, controle en uitgifte van goederen en die communicatief vaardig is.

 
 
Bekijk vacature

Administratief medewerker finance (tijdelijk)

17-11-2022

We zoeken een nieuwe collega om de afdeling Finance, die bestaat uit vijf collega's, te komen ondersteunen. Met een basisopleiding in dit vakgebied of enkele jaren werkervaring kan je een waardevolle aanvulling voor onze afdeling zijn. Ben je op korte termijn drie dagen per week (dagen in overleg) beschikbaar, dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Nauwkeurig  
Initiatief  
MBO-niveau
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.