Berichtgeving rondom coronavirus

Overige vacatures

Alle vacatures > Niet technische vacatures

Coördinator Arbo en Milieu

24-04-2019

We hechten er grote waarde aan dat onze medewerkers op een prettige, veilige en gezonde manier hun werk kunnen doen. Wij hebben Fair Future hoog in het vaandel staan. We zijn goed bezig met zowel de arbeidsomstandigheden als duurzaamheid, maar het kan nóg beter en daarom zouden we graag gebruikmaken van jouw expertise!

HBO/MBO+ Veiligheidskunde  
Initiatiefrijk  
Veiligheid
Bekijk vacature

Administratief medewerker Finance

17-11-2022

We zoeken een nieuwe collega om de afdeling Finance te komen ondersteunen. Met een basisopleiding in dit vakgebied of enkele jaren werkervaring kan jij een waardevolle aanvulling voor onze afdeling zijn. Je draagt bij aan de totale financiële afhandeling van onze organisatie in een leuk team van collega's.

Nauwkeurig  
Initiatief  
MBO-niveau
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker (part-time)

08-03-2023

Ontvangen, sorteren, opbergen en uitgeven van materialen en onderdelen is jouw taak als medewerker magazijn. We zoeken een zelfstandig werkende collega, die kan werken in ontvangst, controle en uitgifte van goederen en die communicatief vaardig is. Deze functie kan part-time worden ingevuld (20-24 uur).

Kennis magazijnbeheerssysteem  
Communicatief vaardig  
Heftruck ervaring
Bekijk vacature

Recruiter

15-12-2022

Jij zorgt voor het actief werven van onze nieuwe collega’s, zowel vast als inhuur en bent verantwoordelijk voor de juiste arbeidsmarktbenadering van Kiremko.

Initiatief  
Organiseren  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.