Berichtgeving rondom coronavirus

Overige vacatures

Alle vacatures > Niet technische vacatures

Magazijnmedewerker

08-11-2022

Ontvangen, sorteren, opbergen en uitgeven van materialen en onderdelen is jouw taak als medewerker magazijn. We zoeken een zelfstandig werkende collega, die kan werken in ontvangst, controle en uitgifte van goederen en die communicatief vaardig is.

 
 
Bekijk vacature

Microsoft 365 Specialist

08-06-2023

Jij hebt een passie voor IT en bent helemaal thuis in de oplossingen van Microsoft. Als Microsoft 365 Specialist speel je een essentiƫle rol in het beheer en de optimalisatie van onze Microsoft 365-omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en onderhouden van diverse Microsoft 365-applicaties en -diensten, zoals SharePoint, Teams, Exchange Online en OneDrive. Je vindt het hierbij prettig om afwisselend in teamverband en zelfstandig te werken.

Pro-actief  
Microsoft 365  
Communicatief vaardig
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Is er momenteel geen vacante functie die speciaal bij jou past, maar ben je van mening dat je met jouw kennis en ervaring wel van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie, dan zijn we nieuwsgierig naar jou.

Affiniteit met techniek   Betrokken   Initiatiefrijk
Solliciteren

Job alert

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe vacatures? Schrijf je dan in voor onze job alert. Zodra we een nieuwe vacature plaatsen ontvang je van ons een e-mail met een link naar de vacature.